Post by limpthevipafer on Feb 18, 2022 2:46:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Traffic Rider ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Traffic Rider IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod oluşturucu noktaları ▞▞▞
▞▞▞ Traffic Rider 2022 version ▞▞▞
oyun bana 100 tl gönderdi MESALA yani
Çok iyi bir oyun harikası müq
Gerçekten eğlenceli ve oynanabilir bir oyun, başlamak harika ama sonra hemen fark ediyorsunuz ki çoğu bisikleti para harcamadan açmanın imkansız olduğunu ve bu oyunda her şeyin çok pahalı olduğunu anlayacaksınız.
Şu reklamlar bir bitse de oyunu görsek yahu!
çok reklam var ve az belli bir süre izlemekten atlamak mümkün, reklamların arasında oyun oynamak değil, indirmek.
En kötü ödül sistemi. Oyun 25. seviyeden sonra en kötü taşlama makinesi haline gelir. Sıradan oyunlar için önerilmez
Çok güzel herkese tavsiye ederim uydufyfyfufufuyufufufufhyfyifiyfjyfuf iyi iyi uy dur HD ufufv iyi iyiuffufyugugvuufufufufvyyfufiyyyfiiviufiuiuiufiufiufiyfiuvifiuvihvhihjvyfhjujfjjhfjhyjfhjfhjfjhjhjhfvjvhjhhvhhfujjhhjjhjhujfhvjhvjhvjhhjvjhvjhvhvhjvjgytrsteateyrsxhfgjjjig eğer
Eğlenceli ve bağımlılık yapıcı, ancak çok fazla para harcamadan belirli bir noktayı geçmek tamamen imkansız. Reklamları kaldırmak ve oyun içi nakit kazancımı ikiye katlamak için ödeme yaptım, ancak daha fazla ilerlemek hala imkansız.
İyi oyun ama 12. misyon aptalca geri zekalı bir seviye çünkü bu seviyeyi 32 kez denedim ve seviyeyi geçemedim çünkü HER ZAMAN araba tarafından engelleniyorum ve kesintiye uğradım ama sorun değil
Kötü olması, çarpmamız gibi ve bu oldukça sinir bozucu bu yüzden bu oyunu oynamaktan gerçekten nefret ediyorum ama yine de seviyorum.Gerçekten kötü bir mc'im var, bu yüzden bu oyunu oynamıyorum. Bir seviyeyi geçmek ve yeni bir mc almak çok zor. Sadece trafik sürücüsünü silin ve asla oynamayın. Tank yıldızlarını arayın, oynamak ve harika ateş etmek gerçekten eğlenceli olacak. O zaman tank yıldızları oynamak daha eğlenceli olacak, tank yıldızlarını oynamaya devam et ve asla trafik sürücüsü oynama. İyi günler ve iyi eğlenceler abiler ve kızlar.
meydan okumalar adil değil örneğin size 50'den fazla araç almanız için 90 saniye veriyorlar ve sonra yolda araçsız 10 saniye harcıyorlar ve bazen en az 5 saniye ölüm kamerasını izliyorlar
egmus.vip ##TOP## Traffic Rider Full Apk Hile Indir
Bu oyun çok saçma, bisikletiniz için yeterli güce sahip olmadığınız sürece görevleri yapmanıza izin vermiyor, bu da sizi temel olarak neredeyse imkansız olan daha iyi bir bisiklet için kıçınızı ezmeye zorluyor. Diğer seçenek ise gerçek para ödemek. Bu oyun tam bir nakit kapma oyunudur. AI da çok sinir bozucu. 4 şeridi de bloke eden arabaları rastgele ortaya çıkaracak ve yeterince hızlı yavaşlamanız durumunda sizi çarpmaya zorlayacak ki bu neredeyse hiç böyle bir şey değil.
Güzel oyun Bu oyunu seviyorum Harika grafikler Bu oyundan gerçekten keyif aldım
Traffic Rider რბოლა aco
efekt görüntü kalitesi on numara oyun da lakin bu oyun ücretsiz gözükse de belli bir bitmemiş ve sonrasını reklamsız devam edilemeyecek çok şey çok sevilmiş da olmuştu ama sırf bu yüzden siliyorum para ve bir orman alanında daha iyi olabilir
Bu oyunun nesi var? Google Play'in gerekli olduğunu söyledikten sonra yeniden başlatılıyor. Bu 4. kez yeniden başlıyor, ancak Amazon tablet kullanıyorsanız veya Google oyunlarınız yoksa bu oyunu TAVSİYE ETMEYİN. Goggle oyunları 12 puana bile sahip, yani temelde bu oyun 12 puana sahip. Hadi ama neden işini düzgün yapamıyorsun!
Eğlenceli bir yarış oyunu olan Traffic Rider, adından da anlaşılabileceği üzere boş yollarda değil trafik içerisinde geçiyor.
Android için Traffic Rider - İndir
Oyun çok iyi. Ve bazı görevler çoğunlukla geceleri çok zordur. Ayrıca bisikletler de çok pahalı. Oyun çok eğlenceli ve güzel. Ve grafikler iyi. TRAFİK SÜRÜCÜSÜNÜ SEVİYORUM.
harika bir görünüm ve pürüzsüz ama bir sürü ekler. Ayrıca 10-15 kariyer yarışından sonra oynanamaz. İlerlemek için ödeme yapmanız gerekir.
Bu oyun harika, ancak daha iyi bisikletler için para toplamak için haftalar harcamaya başlayacaksınız. Ve bunu en az bir kez yapacaktım, ta ki 10k zulamdan aniden kaybolana kadar. Ne gereksiz. Kaldırılmamış.
Ice Scream 2: Horror Neighborhood Arcade ojni
oyun çok güzel ama çok araba var bide bazı moturların güç yetmediği için puan kırıldı
Efsane Bir oyun herkese tavsiye ederim
Yönlendirmeye karşı koymaz... Bu uygulama sizi gerçek hayatta öldürür. Gerçek motosiklette böyle davranmaz 40 yaşında koşuyorsanız gerçek hayatta gidonunuzu sağa iterseniz motosiklet sola gider (ters direksiyon)..lütfen uygulamanızı değiştirin...
Motorları satın alma planmak imkansız 350 biriktirip zarzor motor 5'i tamamlamak yaşamak şimdi 700 biriktirmem buda eksik bakiye sıfır
Çok güzel bir oyun. 🤗☺🤩
Çok gecikmeli ve gleach oyunu
Çok başarılı bir oyun
Ben uygulamaları değerlendiren biriyim ve bu gerçekten iyi değildi Kontrolleri kullanmak zor ve bir gıcırtı duydum Bu oyunu tavsiye etmiyorum.
Motosiklet ileri bakış oyunu: Traffic Rider - Motor Hikayesi
Bu oyunu harika yapan lanet olası bağımlılık yapan ve çok zor bir oyun. Ama yeni bisiklet alamadığınızda sıkıcı oluyor, bu yüzden çok fazla zaman alan puanlar kazanmanız gerekiyor. O bisikleti alana kadar yolda anlamsız bir atsın. Puan kazanmayı biraz kolaylaştırın ve işte piyasadaki en iyi oyun olacak.
Oyun çok iyi ama para kazanabiliriz çok zor olsa olsa geçebileceklerden yan yollardan çok iyi olabilir.
Bisiklet satın almak işin en zor kısmı. Kariyer için güç gereksinimleri daha yüksek olur. Bir bisiklet 250000'e mal oldu. Ve sonsuz modda sadece 1000-1500 puan kazanabiliyoruz. Bir bisiklet satın almak ve bunun için tüm paramı kaybetmek için 2500 oyunum var. Ve sonra kariyer modundaki oyunlardan sonra maksimum 30000'e kadar kazanabilirsiniz, daha sonra tekrar sonsuz veya başka bir modda başka bir bisiklet satın almak için kariyer dışındaki diğer modları oynamak için gereken güç artar ve yine yeni bir bisiklet satın almak için 3000 oyun oynarım. Sıkıcı kılan zamanı öldürür.
Oyun çok güzel ama online olarak daha keyifli bir olabilir.Şimdiden bu oyuna 4 yıldız ben olsam çok sevinirim oyunlarda 🤓.
Yok yaa yine sildim oyunu.Bana göre değil
Traffic Rider مسابقه xma
Kenarlardan hareket ederken daha doğru olabilir. Bisiklet mekaniği hakkında daha gerçekçi seçeneklerle birlikte, bisikletler hakkında daha fazla bilgi! Belirli yükseltmelerden sonra bisiklet yükseltmesi sınırlı değilse mükemmel olurdu. harika oyun, daha fazla iyileştirme ile her zaman daha iyi
Galatasaray Bursaspor maçı canlı izle izle donmadan ve HD izle evim ustası başvuru ve atamasu üzerine bir de yok değil mi bu ses
Bu oyun WIFI'm olmadığı veya WIFI'ın çalışmadığı zamanlar için harika ve eğlenceli ve muhtemelen en iyi çevrimdışı oyun ve oynayabileceğiniz birçok mod türü var. Bu oyunla ilgili en şaşırtıcı şey, diğer çevrimdışı oyunların reklamları olduğu için bir sürpriz olan REKLAM İÇERMEZ. Ayrıca sizi rahatsız eden tonlarca gereksiz güncellemeye sahip değil. Harika bir motosiklet oyunu gibi hissettiren bu oyunu kesinlikle denemelisiniz..
Oyun gerçek para harcamanız için kurulmuştur. Başta eğlenceli ama genel olarak oynamak sinir bozucu. Otoyol arabaları bir şekilde bazen inanılmaz bir hıza sahiptir, ancak sizi kaza yapmak için bir kuruşta durdurabilir. Bu oyunu indirmeyerek kendinize sorun ve depolama alanından tasarruf edin.
Traffic Rider Versenyzés szu
traffic rider para hilesi apk android oyun club software-fast-food-hero.de 2022.01.08. Traffic Rider v1.2 Sınırsız Para Hileli Apk İndir - CEPAPK , Oyun
Maalesef motosikletin tam görünümüne erişemiyorum.. Buna gerçekten ihtiyacımız var, yoksa belirli bir Motosikleti satın almanın anlamı nedir ve sürüş sırasında tam olarak göremiyorsunuz?
Aaaaabi oyun harika tek eksiği motosiklet pagalı ama oyun mütiş 😚😚😃
İnişleri ve çıkışları dağın zirvesi veya tepenin zirvesi olarak ekleyin Çünkü oyun iyi ama sadece düz bir şeritte ilerliyormuş gibi görünüyor Düz şeridi virajlara ve inişlere ve çıkışlara dönüştürün