Post by limpthevipafer on Feb 18, 2022 2:37:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Little Commander - WWII TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kods daudzi dārgakmeņi ▞▞▞
▞▞▞ Little Commander - WWII TD 2022 version ▞▞▞
Kāda jēga spēlēt, ja nevarat saglabāt jauninājumus?
aquapark.io Akcija birm
Little Commander - WWII TD સ્ટ્રેટેજી crg
Nevar saglabāt progresu. Katru reizi, kad es startēju lietotni, tā vienkārši atiestata manu progresu, neskatoties uz to, ka spēlē pāris reizes izmantoju saglabāšanas pogu. Laika izšķērdēšana.
Jauka spēle, taču diemžēl, tāpat kā lielākajā daļā Android spēļu, tā kļūst tik nogurdinoša, ja vien nesākat maksāt valūtu par jauninājumiem, lai tie varētu progresēt.
Nesāku no 1. līmeņa, kad esmu spēles pusē
Little Commander - WWII TD Strategie roct
Es neredzu karaspēku savā kara bāzē.
Bija labs līdz jaunināšanai, tad zaudēja visu manu progresu, jāsāk no jauna
kad izeju no spēles, es zaudēju visu progresu un visus savus uzlabojumus.
Diemžēl lietotne tiek pastāvīgi restartēta.
Diezgan forša spēle, bet viss mans progress vienkārši pazuda.
Nav sūdzību par šo lielisko spēli, kas nekad nav garlaicīga
Agrāk es spēlēju, un tas bija jautri, bet man pietrūka vietas tālrunī un nācās atinstalēt, dabūju jaunu tālruni, pārinstalēju un esmu zaudējis visu savu progresu, par ko es neuztraucos, bet man ir reklāmas, kas man rūp
Wow ir tik skaista spēle, man tā patīk
Little Commander - WWII TD Strateške igre oxs
R.l.s
es ienīstu šo spēli. es spēlēju jau 3 dienas, un mani jauninājumi vienkārši pazūd. kā tas notika? mans dievs tas ir tik ļoti nomākta .. mans rangs jau ir brigādes ģenerālis. vienīgā problēma ir tā, ka mani jauninājumi pazūd. lūdzu, izlabojiet to. Es mainīšu savus vērtējumus pēc tam, kad būsiet atrisinājis manu problēmu...
bu igra pizdes
Vēl viena tā sauktā bezmaksas spēle, kurā jūs varat iziet tikai dažus līmeņus, pirms tas kļūst neiespējams, netērējot naudu jauninājumiem. Pilnekrāna reklāmu samierināšanai vajadzētu būt pietiekamai samaksai. Izstrādātāji pelna naudu ar reklāmām un jauninājumiem. Tikai nē.
tas ir ļoti jautri
Labi
Gribētos iespēju samaksāt nelielu summu, lai noņemtu sludinājumus, citādi pieklājīga spēle
Man patika spēlēt spēli, un jūs būtu saņēmis 5 zvaigznes, bet diemžēl es nekad nevaru uzlabot savus torņus, jo nesaņemu naudu pēc uzdevumu izpildes. Summa nekad nepalielinās, un tagad es esmu iestrēdzis meklējumos, jo mani torņi ir sūdīgi Ļoti sarūgtinoši, jo man patiešām patika spēle.
Tas ir tik jautri. Man pašam bija jāapgūst stratēģijas, jo apmācības nav, taču tas to padara labāku. Ēdienkartes nav tik daudz. Vienkārši un jautri. Dažreiz pamats ir labāks. Reklāmas ir nemanāmas. Kopumā man bija visvairāk jautrības pēdējos gados.
palielināt vēl vienu jauninājumu katram. papildu punkti par katru nogalināto. vairāk lidmašīnu. vairāk karavīru pirmajā līdz 10. vilnim.
Man patīk šī bcoz spēle.....
Smadzeņu barība domātājiem
Wow....Ļoti labi..👍👍
Katru reizi, kad es spēlēju, tas mani sāk no sākuma
Nav slikta tower def spēle, redzēs, kā būs pēc kāda laika. Tas atalgo par vērtējumiem.
Tikko sācis, bet var redzēt, ka tas kļūst diezgan atkarīgi
Šī ir ļoti laba spēle
Laba spēle un viss ir ļoti inerrsed
Lieliska spēle
Ļoti slikti👎
Man patīk šī spēle, jo esmu 528. līmenī un man ir 1 miljons mārciņas, un es nekad neesmu pārtraucis to spēlēt
Jautra spēle...